Ugens film og tv
Programoversigt Film i biografen
Nyheder i biografen Snart i biografen

Verdenspremiere på "Valhalla Rising"

[15-07-2009 M] Nicolas Winding Refns "Valhalla Rising" får sin verdenspremiere på Toronto International Film Festival, (10.-19. september), hvor den bliver vist ved en "Special Presentation". Hovedrolleindehaver Mads Mikkelsen og Nicolas Winding Refn deltager ved visningen. Kilde: DFI.

Headhunter

I samarbejde med Filmtrailer.com I biograferne fra 28-08-2009. Med bl.a. Lars Mikkelsen, Charlotte Munck og Charlotte Fich. Snart i biografen 31-07-2009 Vanvittig forelsket 14-08-2009 Valhalla Rising 28-08-2009 Headhunter  

Ny film fra Pernille Fischer

[13-07-2009 M] Optagelserne er netop gået i gang på spillefilmen "Familien Rheinwald", der har Jesper Christensen og Lene Maria Christensen i de bærende roller. Filmens instruktør Pernille Fischer Christensen har skrevet manuskriptet sammen med forfatteren Kim Fupz Aakeson, et samarbejde der begyndte med den internationale prisvinder "En Soap" fra 2006. Filmen er støttet af Det Danske Filminstitut og produceres for Zentropa. Kilde: DFI. Nyeste beskrivelser: Den gode strømer, Dag og nat, Silkevejen, Forbrydelser, Direktøren for det hele, Hvordan vi slipper af med de andre, En soap, Slim Slam Slum, Vanvittig forelsket, Mig og Charly.  

Far til fire - nu på japansk

[17-06-2009 M] Det Danske Filminstitut har givet produktionsstøtte til en ny film med Far til fire. I "Far til fire - på japansk" flytter en japansk familie ind ved siden af Lille Per, der straks bliver venner med den jævnaldrende Shin. Da de to en dag har pjækket fra skole, og den japanske familie opfatter det som Pers påfund, opstår der pludselig nabostridigheder. Først, da Per og Shin på en skoleudflugt til zoologisk have udfører en sand heltegerning, falder alt på plads. Kilde: DFI.

3 tilfældige
Foto: Mike Kollöffel, DR.
Livvagterne (3) Fra "Livvagterne", foto: Mike Kollöffel, DR.
Søren Vejby (37)
Foto: Mike Kollöffel, DR
Borgen (1)